Wie zijn wij?

Qlip & Qlaar is een collectief van creatieve ondernemers die praktische en onderscheidende online marketing en marketing ontwikkelen.

Mike van der Mark

Creatieve dude zonder pretenties. Een echte kick-starter, geeft gas waar het nodig is en kiest altijd de juiste strategie. Zijn publiek loopt met hem weg. Vertaalt elke verhaal in strakke vormgeving die eenheid en herkenbaarheid uitstraalt. Voor zowel print als online. Design en prestaties gaan hand in hand.

Waarden: ondernemend – samen – prestatie – relatie

Angèla Abbo

Immer vrolijk organisatietalent. Houdt de pits goed op orde en staat de pers altijd te woord met spitsvondige teksten. Niet vies van het laden van merken via social media. Met gierende banden door de bocht om uitdagingen van klanten  enthousiast te vertalen naar acties. Maakt van iedere race weer een waar event.

Waarden: enthousiast – organiserend – oplossend – pragmatisch

Jeffrey Jouvenaar

Raceleider pur sang. Voelt elke situatie feilloos aan, bepaalt de strategie en hoe de race gereden wordt. Kent de ins en outs van online marketing en weet altijd weer de ideale lijn te vinden. Natuurlijk met maximaal resultaat. Formeert elk team met veel enthousiasme tot een geoliede machine. Op naar de finish!

Waarden: verbinder – strateeg – levensgenieter

Jacob Troost

Onze tekstschrijver is bij tijd en wijle een man van weinig woorden, humeurig bovendien. Nu ook weer…..  Vandaar dat hij dit stukje eigenlijk al te lang vindt.

Waarden: bondig